Form og Byg

Telefon

40 51 41 67

Form og Byg

Tilbygning

Hjem –  Tilbygning

Tilbygning

Udvid din bolig eller erhvervsbygning

Står du med en familieforøgelse på vej og har brug for et ekstra værelse, eller er firmaet blevet større og har brug for mere plads? Vi laver alle typer af tilbygninger, uanset om det drejer sig om 15 eller 200 kvm. Med en tilbygning kan du udvide din ejendom og få mere plads at boltre dig på. Vi vejleder dig gerne i forhold til omfang, placering og pris, og skal det kombineres med fx et badeværelse, tilbyder vi at lave totalentreprise på hele projektet.

Hvad med prisen?

Vi bliver ofte spurgt om, hvad det koster at få lavet en tilbygning, og det varierer selvfølgelig i forhold til opgaven. Det svarer til at spørge en bilforhandler, hvad en bil koster – det kommer an på, hvilken du vil have. Det samme gælder din tilbygning. Er det en renovering, en udvidelse med badeværelse eller en hel ny kontortilbygning? Vi sørger altid for at holde et møde med dig, så vi kan høre dine idéer og få et indblik i, hvad der er behov for. Derefter sammensætter vi en fair pris til dig.

Overvejer du ny-, om- eller tilbyg, så kontakt os i dag og lad os høre mere om dit projekt!


Vælg os som din murer, fordi

Vi laver realistiske tidsplaner

Vi kommer til tiden og overholder vores aftaler.

Vi leverer kun ordentlig kvalitet,

som vi kan stå inde for.

God dialog og service

Al kommunikation foregår med Form & Byg ApS indehaver Otto Jensen. Det gælder både det indledende møde, hvor vi får en god snak om dit projekt – og den løbende kontakt igennem hele dit byggeri. Vi har fuldt fokus på dine behov og din tilfredshed

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine mureropgaver

Kontakt os

Telefon

Adresse

Sommerlystvej 3
3250 Gilleleje

Du er velkommen til at kontakte os med en hvilken som helst opgave, stor som lille.

Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med resultatet!