Form og Byg

Telefon

40 51 41 67

Form og Byg

Microcement

Hjem –  Microcement

Microcement

Specialister i microcement

Hos Form & Byg er vi særligt begejstrede for microcement og dets egenskaber til at kunne skabe unikke udtryk. Derfor har vi også været på diverse specialkurser, så vi har fuldstændig styr på teknikken og dermed kan udføre arbejdet i højeste kvalitet. Det, vi synes er fedt ved microcement, er, at det har så mange udtryksmuligheder, så du kan tilpasse det til din egen stil. Er du til et mat eller råt look? Eller er du til farver eller glimmer? Måske skal der være strukturer i cementen, måske ikke? Mulighederne er mange, og mon ikke vi kan finde en løsning, der passer til dig?

Slip for at rense fuger i overfladerne

En af fordelene ved microcement er, at det kan fungere som overflade de fleste steder. Det kan bl.a. bruges i køkkenet, på gulvet, trappen, væggen eller som bordplade. Det kan også påføres oven på fliser, så du slipper for arbejdet med at få dem fjernet først. Til forskel fra fliser har du med microcement én overflade, ingen fuger, og så kan du gøre det skridsikkert, så det også kan bruges på fx trapper.

Kontakt os i dag for at høre mere om fordelene ved microcement, og hvordan du kan skabe dit eget udtryk!  

 


Vælg os som din murer, fordi

Vi laver realistiske tidsplaner

Vi kommer til tiden og overholder vores aftaler.

Vi leverer kun ordentlig kvalitet,

som vi kan stå inde for.

God dialog og service

Al kommunikation foregår med Form & Byg ApS indehaver Otto Jensen. Det gælder både det indledende møde, hvor vi får en god snak om dit projekt – og den løbende kontakt igennem hele dit byggeri. Vi har fuldt fokus på dine behov og din tilfredshed

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine mureropgaver

Kontakt os

Telefon

Adresse

Sommerlystvej 3
3250 Gilleleje

Du er velkommen til at kontakte os med en hvilken som helst opgave, stor som lille.

Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med resultatet!