Form og Byg

Telefon

40 51 41 67

Form og Byg

Facaderenovering

Hjem –  Facaderenovering

Facaderenovering

Bøvler du med revnede fuger?

Skal din erhvervsbygning moderniseres, eller trænger parcelboligen til en makeover? Vi udfører alle typer facadeopgaver og foretager både renovering og reparation. Skal boligen have et helt nyt udtryk, kan vi bl.a. tilbyde at pudse hele facaden op eller lægge nye mursten. Hvis dit ønske er at bevare de nuværende mursten, tilbyder vi også at reparere, fuge op og udskifte de gamle mursten med nye, der passer til. Udover en æstetisk forbedring bidrager en renovering af din facade også til bedre isolering og energioptimering.

Skab dit eget udtryk

Der er mange måder at ændre facadens udseende, og en nyrenoveret facade har stor betydning for ejendommens helhedsudtryk. Vi er specialiserede i microcement, der giver et enestående udtryk, uanset om du er til et råt, klassisk eller moderne look – du vælger selv. Vi har stor erfaring med materialet, og derfor kan vi sørge for den løsning, du ønsker. En anden fordel er, at du slipper for revnede fuger – og hvem vil ikke det?

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved en facade i microcement, eller har du andre planer for din facade, så giv os endelig et kald! Du kan med fordel ringe til os på tlf. 40 51 41 67 for et uforpligtende tilbud!

 


Vælg os som din murer, fordi

Vi laver realistiske tidsplaner

Vi kommer til tiden og overholder vores aftaler.

Vi leverer kun ordentlig kvalitet,

som vi kan stå inde for.

God dialog og service

Al kommunikation foregår med Form & Byg ApS indehaver Otto Jensen. Det gælder både det indledende møde, hvor vi får en god snak om dit projekt – og den løbende kontakt igennem hele dit byggeri. Vi har fuldt fokus på dine behov og din tilfredshed

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine mureropgaver

Kontakt os

Telefon

Adresse

Sommerlystvej 3
3250 Gilleleje

Du er velkommen til at kontakte os med en hvilken som helst opgave, stor som lille.

Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med resultatet!