Form og Byg

Telefon

40 51 41 67

Form og Byg

Fundament

Hjem –  Fundament

Fundament

Langtidsholdbare fundamenter

Et velbygget fundament er vigtigt for din ejendom for at sikre det mod fugt, og samtidig skaber det et solidt grundlag for din bygning, hvad end det er en tilbygning, nybyg eller en renovering af eksisterende ejendom. Hos Form & Byg udfører vi både selve fundamentarbejdet, men også forarbejdet og den efterfølgende oprydning. Vi sørger for nedrivning, udgravning og støbningen af fundamentet. Derefter kører vi det overskydende jord og materiale væk, så du står tilbage og kun skal nyde det færdige resultat.

Har du brug for en visualisering?

Står du med et nybygger- eller tilbygningsprojekt i tankerne, men har du svært ved at forestille dig det endelige resultat eller se, hvordan det skal konstrueres? Vi hjælper gerne med kontakt til en kyndig arkitekt, der kan hjælpe dig med at skabe visualiseringer af dine tanker og idéer. Vi sørger gerne for at sætte et møde op, så vi alle er inde over projektet fra starten, og vi derfra kan blive enige om omfanget, materialevalget og udførslen. Hvis vi er på samme side fra start af, skaber vi de meste effektive og kvalitetsbevidste resultater.   

Kontakt os i dag, så vi kan få en snak omkring dit projekt!

 


Vælg os som din murer, fordi

Vi laver realistiske tidsplaner

Vi kommer til tiden og overholder vores aftaler.

Vi leverer kun ordentlig kvalitet,

som vi kan stå inde for.

God dialog og service

Al kommunikation foregår med Form & Byg ApS indehaver Otto Jensen. Det gælder både det indledende møde, hvor vi får en god snak om dit projekt – og den løbende kontakt igennem hele dit byggeri. Vi har fuldt fokus på dine behov og din tilfredshed

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine mureropgaver

Kontakt os

Telefon

Adresse

Sommerlystvej 3
3250 Gilleleje

Du er velkommen til at kontakte os med en hvilken som helst opgave, stor som lille.

Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med resultatet!