Form og Byg

Telefon

40 51 41 67

Form og Byg

Badeværelser

Hjem –  Badeværelser

Badeværelser

Vi er eksperter i badeværelser

Hos Form & Byg er du sikker på at få et badeværelse af bedste kvalitet. Det gælder både, hvis du skal have renoveret dit nuværende badeværelse eller skal have lavet et nyt badeværelse til din tilbygning. Gennem tiden har vi lavet rigtig mange badeværelsesopgaver, og vi har styr på vores håndværk. Skal du have lagt et flisegulv, eller skal gulvet være af microcement? Uanset hvad du har af idéer, skal vi nok finde en løsning. Det gælder også omfanget – vi klarer både store og små opgaver. Drejer det sig om en revnet flise, eller skal samtlige badeværelser i bygningen have en gennemrenovering, så klarer vi det for dig.  

Professionel totalentreprise

Udover at lave fundament og gulv tilbyder vi også at lave hele projektet for dig. I vores 25 år i branchen har vi fået nogle kompetente samarbejdspartnere inden for de andre håndværkerfag, der kan supplere vores arbejde, så vi kan levere et samlet resultat til dig. Vi tilbyder at stå for alle processer med kommunikation og udførsel, hvilket er mere effektivt og tidsbesparende, og så du slipper for at være mellemled og koordinator. Lad os klare alle besværlighederne!

Har du brug for kyndig rådgivning til dit badeværelsesprojekt? Ring eller skriv til os i dag!


Vælg os som din murer, fordi

Vi laver realistiske tidsplaner

Vi kommer til tiden og overholder vores aftaler.

Vi leverer kun ordentlig kvalitet,

som vi kan stå inde for.

God dialog og service

Al kommunikation foregår med Form & Byg ApS indehaver Otto Jensen. Det gælder både det indledende møde, hvor vi får en god snak om dit projekt – og den løbende kontakt igennem hele dit byggeri. Vi har fuldt fokus på dine behov og din tilfredshed

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine mureropgaver

Kontakt os

Telefon

Adresse

Sommerlystvej 3
3250 Gilleleje

Du er velkommen til at kontakte os med en hvilken som helst opgave, stor som lille.

Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med resultatet!