Form og Byg

Telefon

40 51 41 67

Form og Byg

Terrazzo

Hjem –  Terrazzo

Terrazzo

Kun fantasien sætter grænser

Drømmer du om en unik bordplade, skænkplade eller gulv? Terrazzo er et eksklusivt materiale, der laves af en blanding af enten granit, marmorstykker eller perlemorsskaller og bindes sammen af cement, der giver det et særligt udtryk, og det changerer i et væld af forskellige farver. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket look du kunne tænke dig. Vi vejleder og kommer gerne med inspiration til, hvordan og hvor det vil passe ind med terrazzo hos dig.

Terrazzo har mange fordele

Udover at kunne skabe et unikt udtryk til din bordplade eller dit gulv, så har terrazzo også mange andre fordele. Det er bl.a. et slidstærkt, vandtæt, vedligeholdelsesfrit og langtidsholdbart materiale. Det passer derfor godt som overflade i mange af rummene i en bolig eller erhvervsbygning. Mønstret og strukturen giver et godt spil til resten af indretningen.

Har du brug for inspiration til, hvordan du kan bruge terrazzo i dit hjem, eller hvordan det kan bruges til indretningen af din erhvervsbygning, så kontakt os gerne, så vi kan tage en uforpligtende snak!

Ring til os på tlf. 40 51 41 67 eller skriv til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


Vælg os som din murer, fordi

Vi laver realistiske tidsplaner

Vi kommer til tiden og overholder vores aftaler.

Vi leverer kun ordentlig kvalitet,

som vi kan stå inde for.

God dialog og service

Al kommunikation foregår med Form & Byg ApS indehaver Otto Jensen. Det gælder både det indledende møde, hvor vi får en god snak om dit projekt – og den løbende kontakt igennem hele dit byggeri. Vi har fuldt fokus på dine behov og din tilfredshed

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine mureropgaver

Kontakt os

Telefon

Adresse

Sommerlystvej 3
3250 Gilleleje

Du er velkommen til at kontakte os med en hvilken som helst opgave, stor som lille.

Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med resultatet!